facebook    instagram

Ja zeker, u kan een cadeaubon aanvragen voor een bedrag naar keuze. Hét perfecte cadeau voor vrienden of familie!  U kan deze telefonisch of per email aanvragen. U krijgt deze per post toegestuurd, op het adres van uw keuze. 

Er is geen bar in het hotel. U kan echter wel dranken bestellen aan de receptie. Deze worden geserveerd op de kamer, in de private voortuin of op het terras met zicht op de golf

We hebben in het hotel geen restaurant. Enkel ontbijt wordt geserveerd. Indien u wenst kunnen we u steeds helpen met het maken van reservaties.

Het is absoluut mogelijk in het hotel een golfkar te huren. Dit is een golfkar voor 4 personen maximum. U kan deze aan de receptie reserveren. Als u zeker wil zijn dat u tijdens uw verblijf een golfkar ter beschikking heeft, laat u ons dit best op voorhand weten, zo kunnen we de beschikbaarheid garanderen.

Fietsen staan ter beschikking voor onze gasten. U kan kiezen tussen normale of elektrische fietsen. Dezen kunnen aan de receptie gereserveerd worden.  

Na check-out kunnen wij uw bagage nog even bijhouden. We hebben hier een aparte ruimte voor. U kan bij het vertrek uw bagage natuurlijk ook in uw wagen laten op onze private parking.

Er zijn plooibedden en babybedden aanwezig in het hotel. Gelieve altijd op voorhand aan te geven als u een extra bed of een babybed nodig heeft. Plooibed = 50 EUR per nacht bovenop kamerprijs Babybed = 15 EUR per nacht bovenop kamerprijs

Op het hoteldomein kan u uw wagen parkeren op onze private parking. Er is telkens 1 parkeerplaats per kamer voorzien tijdens het verblijf (inbegrepen in de kamerprijs). De dag van aankomst kan u ’s morgens al de wagen parkeren en van uw dag genieten in Knokke-Heist. De dag van vertrek kan u de wagen ook bij ons achterlaten indien mogelijk.

Het uitgebreid ontbijtbuffet wordt geserveerd tussen 8 en 11 uur in onze ontbijtzaal met uitzicht op de golfbaan. Het ontbijt is altijd inbegrepen in de kamerprijs. Indien u dat wenst, kan het ontbijt op uw kamer worden geserveerd tegen een toeslag van EUR 6 per persoon.

Huisdieren zijn NIET toegelaten in het hotel, ook geen kleine huiskatten of hondjes. Als er toch een huisdier wordt getroffen in de kamer wordt een special cleaning van 150 EUR per nacht aangerekend.

Het volledige hotel is voorzien met gratis WiFi voor onze gasten, u kan er op iedere moment van de dag en de nacht gebruik van maken.

Als u allergisch bent aan stof of pluimen kan er speciaal beddengoed voorzien worden. Gelieve dit op voorhand te laten weten zodat de kamermeisjes hier steeds rekening mee kunnen houden.

Check-out is ten laatste om 12u. Bij een late check-out wordt een boete aangerekend van 100 EUR.

Check in kan vanaf 15uur op de dag van aankomst. Als de kamer eerder klaar is kan u uiteraard al inchecken. Zo niet, kan u de wagen al op de parkeerplaats zetten en uw bagage aan de receptie laten. Check-out is ten laatste om 11u30. Bij een late check-out wordt een boete aangerekend van 100 EUR.

Geachte gast van Manoir du Dragon,

 

De afgelopen maanden zijn anders geweest dan alles wat we ooit hebben meegemaakt, en de uitdagingen zijn erg groot geworden voor ons familiebedrijf.

Wij melden U, en dit met grote spijt,  dat hotel Manoir Du Dragon na 50 prachtige jaren alle activiteiten zal stoppen en de deuren  sluit vanaf 10 januari 2022.

Zoals u zich kunt voorstellen was dit voor ons een heel moeilijke beslissing,  alsook U  daarover te moeten informeren.

Wij bedanken al onze gasten , sommigen nieuw, sommigen die echte vrienden van onze Manoir zijn geworden.     

Dank  voor het vertrouwen dat u ons gedurende de vele jaren geschonken heeft.  Het was  een eer U te mogen  verwelkomen  en dienen in ons Manoir.

Natuurlijk willen wij ook ons personeel bedanken, dat zich gedurende al die jaren voor ons heeft ingezet en ervoor heeft gezorgd dat onze gasten zich thuis en gewaardeerd voelden. Wij hebben  geluk gehad met zo’n toffe ploeg.

Manoir du Dragon sluit zijn deuren, maar dit betekent niet het einde van het verhaal van de familie Vanhollebeke. Met onze vierde generatie op komst, zult u altijd zeer hartelijk ontvangen worden in 'hotel Britannia', 'hotel Lugano', 'gastenverblijf Le petit Chopin' en 'Le Coquin'.

Wij blijven telefonisch en per mail bereikbaar tot eind februari van maandag tot en met vrijdag.

Wij bedanken  u allen nog een laatste keer voor deze geweldige jaren. We zullen U ontzettend missen.

 

Met oprechte groeten,

Familie Vanhollebeke en het ganse team.