facebook    instagram

NATUUR IN KNOKKE-HEIST

De diversiteit en de pracht van de natuur in Knokke-Heist zijn absoluut uniek in België. Wat zeker fantastisch is: ieder seizoen opnieuw zal de schoonheid van de natuur u verrassen. Het strand, de zee, de duinen, het Zwin en haar oneindige fauna en flora, …
Vertrek van het hotel Manoir du Dragon en laat u overdonderen door al dat pracht. Zowel in ons hotel als in Knokke-Heist, u zal hier tot rust komen.

SHOPPEN

De reputatie van Knokke-Heist als het op shopping aankomt is ongeëvenaard aan de Belgische kust. Hier bent u zeven dagen op zeven welkom, de winkeliers openen graag op zondag hun deuren voor u.

Naast de talloze winkels en prachtige boetiekjes vindt u ook een ruim aanbod aan kunstgalerijen in Knokke-Heist, zeker de moeite waard om te ontdekken. Boek alvast uw verblijf in hotel Manoir du Dragon en geniet van de prachtige badstad.

VANDAAG

KNOKKE-HEIST

+ 10°

In Knokke-Heist zijn er heel het jaar door evenementen voor groot en klein.

Geachte gast van Manoir du Dragon,

 

De afgelopen maanden zijn anders geweest dan alles wat we ooit hebben meegemaakt, en de uitdagingen zijn erg groot geworden voor ons familiebedrijf.

Wij melden U, en dit met grote spijt,  dat hotel Manoir Du Dragon na 50 prachtige jaren alle activiteiten zal stoppen en de deuren  sluit vanaf 10 januari 2022.

Zoals u zich kunt voorstellen was dit voor ons een heel moeilijke beslissing,  alsook U  daarover te moeten informeren.

Wij bedanken al onze gasten , sommigen nieuw, sommigen die echte vrienden van onze Manoir zijn geworden.     

Dank  voor het vertrouwen dat u ons gedurende de vele jaren geschonken heeft.  Het was  een eer U te mogen  verwelkomen  en dienen in ons Manoir.

Natuurlijk willen wij ook ons personeel bedanken, dat zich gedurende al die jaren voor ons heeft ingezet en ervoor heeft gezorgd dat onze gasten zich thuis en gewaardeerd voelden. Wij hebben  geluk gehad met zo’n toffe ploeg.

Manoir du Dragon sluit zijn deuren, maar dit betekent niet het einde van het verhaal van de familie Vanhollebeke. Met onze vierde generatie op komst, zult u altijd zeer hartelijk ontvangen worden in 'hotel Britannia', 'hotel Lugano', 'gastenverblijf Le petit Chopin' en 'Le Coquin'.

Wij blijven telefonisch en per mail bereikbaar tot eind februari van maandag tot en met vrijdag.

Wij bedanken  u allen nog een laatste keer voor deze geweldige jaren. We zullen U ontzettend missen.

 

Met oprechte groeten,

Familie Vanhollebeke en het ganse team.