facebook    instagram

HOSPITALITY RUNS IN OUR DNA

Hotel Manoir du Dragon is een icoon in het hotelwezen van Knokke-Heist. U geniet hier van een prachtig zicht op de golf dat gepaard gaat met een gevoel van rust.

Alle ruime kamers zijn ingericht in de klassieke,  manoir-stijl met een moderne touch.

Omgeven door natuur, vlot bereikbaar en toch in het hartje van het Zoute is de Manoir du Dragon een must-stay voor een luxueus verblijf aan zee.

ONZE KAMERTYPES

Manoir du Dragon, vier sterren aan de Royal Zoute Golf

Steeds beheerd door de familie Vanhollebeke, hotel Manoir du Dragon is een plaats waar rust en persoonlijke service ten allen tijde centraal staan. Onze slogan is niet voor niets: “Hospitality runs in our DNA”. We streven ernaar u, onze gast, een onvergetelijk verblijf aan te bieden en dat elke keer opnieuw. 

VANDAAG

KNOKKE-HEIST

+ 18°

Hotel Manoir du Dragon wordt uitgebaat door de familie Vanhollebeke, een vaste waarde in Knokke-Heist als men spreekt over Hospitality.
Hospitality runs in our DNA.Geachte gast van Manoir du Dragon,

 

De afgelopen maanden zijn anders geweest dan alles wat we ooit hebben meegemaakt, en de uitdagingen zijn erg groot geworden voor ons familiebedrijf.

Wij melden U, en dit met grote spijt,  dat hotel Manoir Du Dragon na 50 prachtige jaren alle activiteiten zal stoppen en de deuren  sluit vanaf 10 januari 2022.

Zoals u zich kunt voorstellen was dit voor ons een heel moeilijke beslissing,  alsook U  daarover te moeten informeren.

Wij bedanken al onze gasten , sommigen nieuw, sommigen die echte vrienden van onze Manoir zijn geworden.     

Dank  voor het vertrouwen dat u ons gedurende de vele jaren geschonken heeft.  Het was  een eer U te mogen  verwelkomen  en dienen in ons Manoir.

Natuurlijk willen wij ook ons personeel bedanken, dat zich gedurende al die jaren voor ons heeft ingezet en ervoor heeft gezorgd dat onze gasten zich thuis en gewaardeerd voelden. Wij hebben  geluk gehad met zo’n toffe ploeg.

Manoir du Dragon sluit zijn deuren, maar dit betekent niet het einde van het verhaal van de familie Vanhollebeke. Met onze vierde generatie op komst, zult u altijd zeer hartelijk ontvangen worden in 'hotel Britannia', 'hotel Lugano', 'gastenverblijf Le petit Chopin' en 'Le Coquin'.

Wij blijven telefonisch en per mail bereikbaar tot eind februari van maandag tot en met vrijdag.

Wij bedanken  u allen nog een laatste keer voor deze geweldige jaren. We zullen U ontzettend missen.

 

Met oprechte groeten,

Familie Vanhollebeke en het ganse team.